BEMER

BEMER fysische vaattherapie

Onlangs zijn we in ons sportcentrum gestart met de BEMER therapie. Dit is een wetenschappelijk bewezen medisch systeem dat de microcirculatie (doorbloeding kleinste bloedvaten) verbetert, waardoor pijn vermindert en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gunstig wordt beïnvloed. Het kan voor diverse aandoeningen en/of blessures worden ingezet (info: www.jose-molenkamp.bemergroup.com)  Aanbevolen wordt om tenminste 3 keer per week gebruik te maken van de mat, al dan niet gecombineerd met de extra band of spot voor lokale behandeling. U kunt voor € 67,- een bezoekerskaart aanschaffen voor 10 behandelingen. Bel of mail gerust voor meer informatie.

De eerste resultaten zijn veelbelovend. We hebben een enorme verbetering gezien bij knie-, heup- en schouderklachten. Ook conditieverbetering, een meer ontspannen gevoel en een betere slaapkwaliteit is opvallend. Bekijk de reviews van de klanten hieronder.

BEMER THERAPIE

 

Begin Januari zijn we gestart met de BEMER therapie dit is een wetenschappelijk bewezen medisch systeem dat de microcirculatie ( doorbloeding kleinste bloedvaten ) verbetert, waardoor pijn vermindert en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gunstig wordt beïnvloed.

In het volgende filmpje wordt nog eens haarfijn uitgelegd hoe de Bemer werkt.

Zou u graag dit willen proberen dan is dit mogelijk door een bezoekerskaart aan te schaffen voor 10 behandelingen à € 65.00

Bel of mail gerust voor meer informatie.

 

CareFit4All
José Molenkamp

 

 

 

 

Reviews klanten: 

Mijn naam is Anita en ik ben al vanaf het begin lid bij CareFit4All.

Graag wil ik mijn ervaring met de Bemer therapie met anderen delen. Al bijna een jaar liep ik met pijn in mijn rechterschouder. Ik ben wel een aantal keren naar de fysiotherapeut geweest, dit heeft helaas niet geholpen. Ik heb niet zoveel fysio behandelingen in mijn zorgpakket zitten dus dit hield al snel op. Het is geen slijmbeursontsteking zei hij, maar wat het nu wel is en wat ik er aan kon doen daar had hij ook geen idee van. Misschien dat het met rust over zou gaan, maar ja ik ben rechtshandig dus dat wordt een beetje moeilijk. Twee weken geleden vroeg José aan mij of ik misschien de Bemer therapie bij CareFit4All zou willen proberen. Op de massagebank ligt de Bemer mat, voor extra doorbloeding wordt de band of spot gebruikt. In mijn geval betreft het een schouderblessure en is de spot ingezet. De behandeling duurt maar 8 minuten.

Na de eerste keer had ik een tintelend gevoel in mijn arm en ’s nachts nog af en toe steken. Na de tweede keer voelde ik al bijna geen pijn meer. Eerst kon ik niet makkelijk mijn arm boven mijn hoofd tillen, dat ging na de tweede keer al een stuk beter. Daarna heb ik ook nog twee behandelingen  gehad en het voelt nu echt super . De zeurende pijn is nu helemaal weg en ook heb ik geen pijnlijke steken meer. Nu nog even een tijdje voorzichtig aan doen en hopelijk is het dan over.

Ik wil José en Annelies bedanken en voor iedereen die een blessure heeft: twijfel niet, ga het proberen! Je zult versteld staan van het resultaat!

“Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Jolanda en ik sport nu ongeveer 3 jaar bij CareFit4All.

Ik had veel pijn in mijn heup/bovenbeen, maar dan ook echt veel pijn. Zelf ben ik een wandelaar, maar wandelen ging echt niet meer. Je gaat rustig aan doen in de hoop dat de pijn verminderd of geheel verdwijnt, maar na 3 maanden was de pijn nog aanwezig.

José zei tegen mij: “Waarom ga je de Bemer niet een keer proberen?” Dit ben ik gaan proberen. Omdat het om een heup/bovenbeen blessure ging, werd er gebruik gemaakt van de band. Het advies was om minimaal drie keer per week te komen. De eerste 6 behandelingen zijn we begonnen met de band op 8 min, de overige behandelingen de band op 16 min om te kijken of hier meer resultaat behaald kon worden. Hieronder mijn bevindingen.

  • Na de eerste drie behandelingen kreeg ik na de behandeling last van tintelingen en een warm gevoel op de pijnlijke plek.
  • Aan het einde van week twee merkte ik nog steeds verbetering. Overdag weinig tot geen last, tintelend gevoel nog wel aanwezig. Moest nog wel oppassen met onverwachtse bewegingen.
  • Negen behandelingen verder en de pijn was geheel verdwenen, tintelend gevoel bleef aanwezig tijdens het lopen. Verder had ik ook nog een raar gevoel in mijn bovenbeen (het gevoel is lastig te omschrijven).
  • Ik merkte dat ik aan het begin van week vier van de behandelingen nog last had van tintelingen in mijn bovenbeen tijdens het lopen, voor de rest geen last meer gehad. Woensdags waren de tintelingen al een stuk minder. Vrijdag merkte ik dat het al een stuk minder was qua tintelingen. Hier had ik alleen nog last van bij het voorwaarts/achterwaarts stappen, dus niet continu.
  • De zaterdag na twaalf behandeling heb ik een stukje gewandeld met een paard en wat denk je? Nergens last meer van.
  • En nog een mooie bijkomstigheid: ik heb altijd pijn in mijn rug gehad, doordat ik op de Bemer mat gelegen heb is de pijn in mijn rug ook verdwenen, twee vliegen in één klap!

Na de 12 behandelingen ging het dus al stukken beter, en heb ik ervoor gekozen om één keer per week de behandeling te blijven doen. Maak er dus nu nog steeds gebruik van en het gaat heel goed, geen pijn en/of tintelingen meer.”