Beste Sporters,

Net als alle andere sportscholen moeten ook wij helaas onze deuren weer sluiten. Hoe vervelend wij dit ook allemaal vinden, het is helaas niet anders.

Wij zijn tot nader bericht in ieder geval tot 09 februari 2021 gesloten.

Er is mogelijkheid om materiaal te lenen om in ieder geval in huis je work-out uit te oefenen. Maak hiervoor een afspraak via mail naar: carefit4all@kpnmail.nl. Ook kun je via Virtuagym online lessen volgen.

Mocht je behoefte hebben om lekker buiten te wandelen dan ben ik bereid om dit met jullie te doen. Buiten mag maximaal met twee personen gesport worden, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit. Groepslessen buiten mogen niet plaats vinden. Sporten voor volwassen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden. We kunnen 4 groepen maken van 2 personen met 1,5 meter afstand om samen te wandelen. Heb je interesse om hieraan deel te nemen kun je je opgeven via het rooster onder de noemer Fit-Walking. De dagen en tijden zijn in het rooster vermeld. Zijn hierover vragen of onduidelijkheden mail of bel even.

We hopen dat jullie CareFit4All blijven steunen en dat we snel weer zonder beperkingen lekker kunnen sporten. In ons huidige incassobeleid incasseren we achteraf. Dus aan het eind van de maand betaal je de lessen/fitness die je die maand hebt genoten. Aangezien dit een ongebruikelijke situatie is in de fitnessbranche willen we dit gaan corrigeren. Dit betekent dat, zodra wij weer open gaan, gelijk de contributie geïncasseerd gaat worden. Hierna zullen de incassodatums elke 1ste van de volgende maand gaan toepassen. Onze excuses voor het ongemak.

CareFit4All kiest er voor om de contributie voor de maand januari 2021 niet te incasseren. Je betaalt dus geen contributie over de maand januari. Mocht je hierover ook vragen hebben mail dan naar carefit4all@kpnmail.nl

Tot die tijd, blijf gezond en zorg voor elkaar!

Met sportieve groet,

Namens Team CareFit4All