Beste Sporters,

Dank aan iedereen die ons de afgelopen maanden is blijven steunen.

Vanaf 19 mei gaan we weer open. Wat zijn we blij om jullie weer te mogen begroeten in ons sportcentrum CareFit4All.

Hoe gaat dit in zijn werk! Het is mogelijk om je weer in te roosteren in Virtuagym. In eerste instantie mogen we alleen de Fitness openen. Groepslessen binnen zijn nog niet toegestaan.

Om alle sporters weer te kunnen ontvangen gaan de groepslessen buiten plaats vinden. Bij slechte weersomstandigheden worden de groepslessen vervangen door circuittraining in de Groepszaal. Hierdoor is het toch mogelijk om individueel te trainen. Inroosteren via Virtuagym onder Groepsles.

Zijn hierover vragen of onduidelijkheden mail of bel even.

Let op: Mondkapjes bij binnenkomst

Attentie: In ons huidige incassobeleid incasseren we achteraf. Dus aan het eind van de maand betaal je de lessen/fitness die je die maand hebt genoten. Aangezien dit een ongebruikelijke situatie is in de fitnessbranche willen we dit gaan corrigeren. Dit betekent dat, zodra wij weer open gaan, gelijk de contributie geïncasseerd gaat worden. Hierna zullen de incassodatums elke 1ste van de volgende maand gaan toepassen. Onze excuses voor het ongemak.

CareFit4All kiest er voor om de contributie weer te incasseren voor sporters die deelnemen aan Fitness en Groepslessen. De abonnementen voor de overige sporters zijn bevroren. Dit betekent dat er €5,00 geïncasseerd is. Mocht je hierover ook vragen hebben mail dan naar carefit4all@kpnmail.nl

TOT SNEL!!!!

Met sportieve groet,

Namens Team CareFit4All