Vanaf september gaan de groepslessen weer van start. Kijk op de website of in je rooster wanneer je les weer begint. Online-inschrijven blijft van toepassing. Wanneer je niet kunt graag afmelden in het rooster zodat een andere sporter zich weer kan inroosteren.

Denk aan de richtlijnen van het RIVM om corona-proof te kunnen blijven sporten? Ben je verkouden of voel je je niet lekker kom dan niet sporten.

Aankomst: 5-10 minuten aanwezig, was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie, schud geen handen , hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes, handdoek en bidon meenemen en waardevolle spullen in huis laten of in de lockers.

Einde les: handen desinfecteren

 

  • Vanaf september kan men weer gebruik maken van de kleedruimtes en douches. Houdt rekening met 1,5 meter afstand en niet meer dan 4 mensen tegelijk in de kleedruimtes.
  • Bij afwezigheid groepsles instructeur gaat de les niet door. Bij langdurig afwezigheid groepsles instructeur ( wegens blessure, ziekte of privé-omstandigheden ) wordt er voor vervanging gezocht.
  • Body-Balance en Hatha-yoga worden op de woensdagavond tot eind september gegeven door Chantal Broeknuizen wegens ziekte Silvia Maring. De Hatha-yoga wordt een Yoga-les.
  • Naar afloop groepsles of voor aanvang groepsles is het helaas niet mogelijk om aansluitend de fitness te bezoeken. Mocht je toch nog graag willen fitnessen moet je je hiervoor opnieuw inroosteren.
  • Sporters met een all-in abonnement kunnen weer meerdere lessen inboeken.

Denk eraan Reserveren is verplicht.