Beste Klanten, laatste nieuws betreft Corona + verplicht dragen van een mondkapje vanaf 1 december 2020.

Vanaf dinsdag 1 december zijn binnen CareFit4All mondkapjes verplicht, dit is bekend gemaakt door onze brancheorganisatie NL-actief, voor jouw én onze veiligheid.

Tijdens het sporten mag het mondkapje af. Het mondkapje dient jouw mond, neus en kin te bedekken!

Wij vragen hierbij om jullie medewerking.

Laatste nieuws betreft sporten binnen en buiten.

Voor binnensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur ). Iedereen in het groepje houdt 1,5 meter afstand van elkaar. En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is tussen de groepjes en zij niet mengen.

Voor buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit en de buitenruimte dat toelaat. Er moet een duidelijke afbakening zijn tussen de groepjes en zij mogen niet mengen.

Alle sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Hou rekening met elkaar zodat we allemaal veilig en op 1,5 meter afstand kunnen sporten.

Mochten hier vragen over zijn stel ze gerust daar zijn we voor.

Online-inschrijven blijft van toepassing. Wanneer je niet kunt graag afmelden in het rooster zodat een andere sporter zich weer kan inroosteren.

Denk aan de richtlijnen van het RIVM om corona-proof te kunnen blijven sporten? Ben je verkouden of voel je je niet lekker kom dan niet sporten.

Aankomst: 5-10 minuten aanwezig, was je handen met water en zeep voor en na bezoek sport locatie, schud geen handen , hoest en nies in je elle-boog en gebruik papieren zakdoekjes, handdoek en bidon meenemen en waardevolle spullen in huis laten of in de lockers. Heb je klachten blijf thuis. Houd 1,5 meter afstand. Kom in sportkleding, breng je handdoek en gevulde waterfles mee. Na gebruik van een fitnesstoestel of losse gewichten dienen deze gedesinfecteerd te worden. Bent u klaar met sporten, verzoeken wij u niet te lang te blijven hangen.

Zo hopen wij met zijn allen dat we als sportcentrum open kunnen blijven.

Team CareFit4All

Denk eraan Reserveren is verplicht.