Better Belly: Snel een strakke buik!

Waarom het nu wel mogelijk is om af te slanken rond uw taille.
Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter). Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly veel meer resultaat te behalen dan met een normale training. Aangezien de buikzone veel minder in beweging is dan de armen en benen is de doorbloeding in dit gebied ook beduidend minder. De Better Belly tailleband zorgt middels infrarood warmte dat de doorbloeding juist in dit gebied sterk verbetert waardoor de vetverbranding met 100% wordt verhoogd.

 

WAT MAG U VERWACHTEN?

• Verlies van 1 tot 2 kledingmaten
• Resultaat binnen 4 weken
• Een huid die mooier en strakker is
• Cellulitis kan verminderen
• Een gezondere
leefstijl en een hogere vitaliteit

 

METHODE:
U gaat 3 keer per week 50 minuten trainen voor minimaal 4 weken. De eerste training wordt u gewogen en gemeten, daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode wordt u nogmaals gewogen en gemeten om het resultaat te bewonderen.

Tijdens de training op Crosstrainer, loopband of fiets, krijgt u een tailleband om met infrarood straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Tot slot volgt de eindmeting waarna u een advies op maat ontvangt.

U schrijft zich in en dan?


Heeft u besloten om deel te nemen aan het Better Belly programma? Dan dient u de eerste afspraak telefonisch of aan de balie van CareFit4All vast te leggen.

De volgende 11 afspraken voor het gebruik van de Better Belly kunt u vervolgens aan de balie vastleggen deze worden in één keer afgesproken.

 

Kosten Better Belly:

Leden: € 40,00
Niet leden: € 80,00

Enkele positieve effecten op het lichaam met Better Belly:

  • Ondersteunt lokale vetverbranding in de probleemzones
  • Verhoogt het basaalmetabolisme (energieverbruik in rust)
  • Vermindert rugklachten
  • Ondersteunt herstel
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen af uit het lichaam
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust
Review(s):

‘Better Belly’ zei een vriendin toen ik opmerkte dat ze zo slank geworden was…. Dat wilde ik ook! Na een proefles en uitleg over de ‘Better Belly’ ben ik gestart. Drie keer in de week, vier weken achter elkaar, dat was te overzien. Met een folder over gezond eten mee naar huis, ook mijn eetpatroon aangepakt. Dat beviel en bevalt nog steeds goed! Na vier weken was ik een aantal kilo’s afgevallen, voelde me al fitter en kreeg ook nog complimenten. Het resultaat was snel zichtbaar. Niet alleen afvallen, maar ook mijn buikomvang was minder geworden, net zoals mijn vetmassa. Bij het begin van de reeks wordt je gewogen en gemeten. Ik schrok van mijn metabolische leeftijd, 51! Ik was nog maar 39! Van de eerste 12 keer werd ik zo enthousiast, dat ik de reeks nog een keer heb gedaan! Na 2 series was ik ruim 7 kilo kwijt, 7 cm buikomvang en mijn metabolische leeftijd was ‘gedaald’ naar 29! Ik ben super tevreden! Nu ben ik ‘gewoon aan het sporten, José en Daniek hebben een passend trainingsschema voor mij gemaakt dat ik één keer per week doe. De ‘Better Belly’ was voor mij een groot succes en het sporten nu bevalt mij prima!