Wie zijn wij

José Molenkamp, geboren op 22 januari 1963, heeft vele jaren ervaring in de fitnesswereld.Voor José is sporten begonnen als hobby. Van hieruit heeft zij zich ontwikkeld tot een gediplomeerde, allround sportinstructeur.

 

Silvana Brugge

Fit & Shape

Mijn naam is Silvana Brugge, ben geboren en getogen in Haaksbergen en met ingang van 1 oktober 2021 ben ik bij CareFit4All actief als instructrice “Fit en Shape”.

Zelf sport ik vanaf 2017 bij CareFit4All en ben ik vooral te vinden bij de (voormalige) groepsles BBB en in de fitnesszaal. Naast het trainen bij CareFit4All zie je mij regelmatig in het buitengebied waar ik mijn hardlooprondjes maak of ben ik op het water te vinden op mijn opblaasbare SUP board.

Bianca 

Ik ben woonachtig, geboren en getogen in Hengevelde. In maart 2019 heb ik voor Carefit4all mijn diploma voor indoor cycling instructeur gehaald en een half jaar later ben ik geslaagd voor fitnessinstructeur, beide bij de Aalo. 

Ik sport sinds maart 2015 met heel veel plezier bij Carefit4all en daarnaast wandel ik veel en ben ik wekelijks op de racefiets te vinden.