Yoga Haaksbergen

Hatha yoga

Yogales in Haaksbergen volgen bij CareFit4All? Naast dat je jezelf fit en vitaal sport in ons sportcentrum kan je je ook aanmelden voor één van onze yogalessen. Tijdens een yogales kom je tot rust, tot jezelf en ben je gefocust op de houdingen die je aanneemt.

Wat is Hatha yoga?

Een Hatha yogales in Haaksbergen bestaat uit asana’s (houdingen) en bewegingen die op jouw ademritme worden uitgevoerd. Ademoefeningen (pranayama) zorgen voor ontspanning, rust en ruimte in je hoofd. Je hebt even geen tijd om na te denken en leert dingen los te laten.

Is Hatha yoga in Haaksbergen iets voor jou?

Bij Hatha yogales gaat het om evenwicht en de balans tussen doen en laten, inspanning en ontspanning. ‘Hatha’ verwijst hiernaar. De eerste twee letters, ‘Ha’, betekenen ‘zon’. Dit is mannelijke, actieve energie. ‘Tha’ betekent ookwel ‘maan’, ofwel vrouwelijke en passieve energie.

Balans

Tijdens yoga in Haaksbergen brengen we deze in balans: actieve bewegingen wisselen wij af met passieve houdingen en momenten van rust en overgave. De linker- en rechterhersenhelft wordt in balans gebracht. Je geest en lichaam komt in balans.

Yoga Haaksbergen

Rust en ontspanning

Hatha yoga in Haaksbergen geeft je rust en spanningen worden losgelaten. Na een les voel je de rust, de kalmte en ga je met nieuwe energie naar huis. Je bent ontspannen en kan er weer helemaal tegenaan. Ben je altijd druk, kom je nergens aan toe en vlieg je van hot naar her? Dan kan een yogales in Haaksbergen je even tot de nodige ‘halt’ toeroepen.

Geef je op!

Doe je mee met één van onze yogalessen? Je kunt hier kijken voor ons lesrooster. Heb je vragen over onze yogales? Bel dan gerust op 053 57 48 981 of stuur een e-mail naar info@carefit4all.nl.